Рекламен материал за KD

Първа част 🙂

Този проект се реализира съвсем наскоро, въпреки че се зароди преди около година и тъй като нямам търпение да го споделя ще прескоча един куп други проекти, за които все още не съм писала.

По времето, когато създавахме първия KD каталог, искахме да го направим малко по-нестандартен и да включим нещо забавно в него. В един момент се обсъждаше идеята да сложим малки човечета-графики, които да са разположени около инструментите и да се „закачат“ по някакъв начин с тях, например: човече с лейка, което да полива земята, а от там да покълват китари и басове, човече, с четка за прах, което бърше някой от инструментите и т.н..

Аз бях много вдъхновена и скицирах няколко човечета, така както си ги представях –  чаровни 😉

S with radio S with Flower

KD ги хареса, аз също ( нямаше как егоистично да не харесам собствения си продукт), но проекта беше сложен на пауза, поради ограниченото време, с което разполагахме, а и поради факта, че по онова време не намерихме художник/илюстратор, който да подеме идеята за визията на човечетата и да ги нарисува в различни пози по наше задание.

Около година по-късно реших отново да се върна на този проект, като малко промених идеята, а именно – превърнах го в проект за тениска-KD рекламен материал.

Тъй като за една тениска е допустимо да е доста“арт“ („арт“, за да не използвам „смахната“), просто трябваше да направя моята илюстрация във формат подходящ за печат.

Това „просто“, разбира се, не се оказа толкова лесно…

Този път няма да обяснявам надълго и нашироко и само ще споделя (защото аз доста се поизмъчих докато намеря нещо подобно), че тук: http://vectormagic.com/online   можете да превърнете едно растерно изображение във векторно. Необходима е регистрация, при което е възможно да превърнете безплатно до 3 изображения. Все още не е ясно дали при печат няма да има изненади с така оформеното изображение.

Така с малко фотошоп и въпросната програма е налице единия вариант за тениската:

First varint

Втора част 🙂

Хрумна ми и друга идея, която реализирах малко по-трудно поради ограничените ми възможности да рисувам и следното беше най-доброто, което успях да направя:

2.Momchence i momichence

За щастие съществуват : http://карикатури.com, които решиха, че този проект е интересен и за тях и се съгласиха да прерисуват картинката, като нанесат някои подобрения по нея и я подготвят във формат за печат.

С тяхна помощ и търпение (защото връщахме илюстрацията няколко пъти за поправки) накрая се получи, това, което си представях:

ProjectFinal

А ето и как следва да изглежда самата тениска в единия си вариант:

KDbasses-T-shirt

По подобен начин следва да изглежда и във варианта с двете човечета, въпреки че все още не сме преценили дали да печатаме и двата варианта, какви да са цветовите варианции, какви надписи да има и т.н.

Все пак зодиакалното влияние на Везни си казва думата 😉

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s