Уебсайт на Служба по трудова медицина СТС Инженеринг

Работната ни връзка със СТС Инженеринг започна преди повече от 7 години, както с учудване установих, когато преброих колко много години са минали от 2008г., когато пътищата ни се пресекоха.

Тогава общите ни ползотворни дела бяха изцяло свързани с темата “Служба по трудова медицина” и те оказваха незаменима помощ във фирмата, в която работех. Сега общите ни дела са видими най-вече на техния уеб сайт (въпреки че работим и по други интересни проекти), чийто дизайн и изработка е мое дело 😉

Използваната платформа е wordpress, темата е платена версия, която те си бяха избрали и закупили предварително, но е изцяло преработена от мен с помощта най-вече на Bootstrap и вградения билдър на самата тема.

Използвали сме и няколко плъгина, които правят сайта още по-жив, като например плъгинът за абонамент за месечния бюлетин, възможността за записване на обучения от календар и т.н.

И така… стига приказки! Може да видите сайта на Служба по трудова медицина СТС Инженеринг тук: Линк към сайта на СТМ СТС Инженеринг

A още много и различни проекти на Yellow Chick можете да разгледате тук: Линк към портфолио на Yellow Chick Studio

Cheers

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s