Блестящ спрей за коса Bed Head

От много време се канех да си взема нещо за проба на марката Bed Head и първоначало се бях насочила към шампоан за коса. Когато стигнах до магазина твърдо решена да опитам най-сетне нещо, погледа ми се прикова на това шишенце и когато го обърнах прочетох най-прелестното описание:

“Headrush супер блясък. Блестящ адреналин за твоята коса. Супер фин и супер блестящ спрей, летящ направо към главата ти. Супер лек спрей, придаващ на косата екстремален блясък и абсолютно покритие”

Грабнах го, отидох на касата и право в къщи. Започнах да пръскам в очакване да полетят някакви финни блестящи частички към косата ми подобно на…Помните ли онези шишенца спрей за коса, които се продаваха по 5-6лв. в обикновените магазини за козметика и оцветяваха косата в различни цветове цветове – имаше и два безцветни спрея с блестящи частички – единия в златно, а другия в разноцветни частички, но миришеха много неприятно. Е, представях си че този спрей трябва да свърши същата работа, но да е с още по-финни частички и да остави приятен аромат. За аромата – ок, но за частичките – ако сте се надявали като мен – не се надявайте и не похабявайте 40лв., защото това е цената му.

Ефекта на блестящ спрей за коса Bed Head е като на всеки друг спрей за придаване на блясък на косата – поне при мен този ефект се изразява в правене на косата мазна и лъщяща от мазнота 😀 Този ефект го получавам и от лосионите, на които пише, че не омазнавят 😀

Не знам защо се заблудих, че в този спрей има частички след като не е упоменато, но някак си описанието поне на мен действа малко подвеждащо :).

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s