My Full Box – May 2018

За разлика от априлските издания на My Full Box, това ме изненада много приятно. Единствено не съм доволна от КАФЯВОТО червило, защото е КАФЯВО! 😉 И малко изненадана останах от някакви картонени стърготини, които се мотаеха в кутията, но заключих накрая, че са поставени “за красота” :)))

Ето какво имаше в кутията този месец:

  1. BareMinerals Marvelous Moxie – червило и гланц в 50% по-малко разфасовки от старндартните. Гланцът не е лош – в кафяво-оранжевата гама, не е много наситен, по-скоро седи като блясък. Червилото е ужасно – първо защото е Кафяво и второ защото мирише на развалено.
  2. Палитра бронзант, руж и хайлайтър на Kiko Milano. До сега не бях ползвала нищо на марката – хареса ми 🙂 Хайлайтъра и ружа може да се смесват и седят много добре на лицето. Бронзанта не съм ползвала, защото кожата ми е светла, може би след море ще влезе в употреба 🙂 Продукта е пълноразмерен.
  3. Една ампула против косопад на Revlon – не съм я опитала, въпреки че в периода на пролетта май ми е необходимо нещо подобно.
  4. Нощен флуид на Nuxe за всеки тип кожа – 15мл. Пробвах го само веднъж и съм с положителни впечатления. Първия крем, който нанасям вечер и на сутринта очите ми не са подпухнали допълнително или пък кожата ми да е станала мазна и да лъщи.
  5. Палитра сенки за очи в 4 цвята на Technic. Светлички цветове наистина подходящи за съвсем непретенциозен дневен грим. Още повече, че между 4-те цвята няма голяма разлика и седят много бледо на кожата. Почти незабележимо.
  6. Парфюмче Lacoste-  roll-on, 7.4. ml – Ароматът ми допада, нежен, пролетно-летен аромат. Като трайност е не повече от ден върху кожата.
  7. Четка за грим Kiko Milano. Супер, обичам четки за грим. Имам точно такава обаче – китайска и върши същата работа, та се чудя на желанието си някой път да си взема комплект четки за грим от около 100 -130лв. като вършат същата работа като тези, които имам. Ако някой е на друго мнение с радост ще чуя аргументите му ( и без това ми трябва малко тласък за комплекта от 100-130лв) 😉
Advertisements

One thought on “My Full Box – May 2018

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s